Tatu: Když jsem spal s Julií, Lena se dívala!

Milenecká láska Julie a Leny z ruských Tatu dostala povážlivou trhlinu. Julie se vyspala s novinářem, který s nimi dělal rozhovor.

Průšvih! Sedmnáctiletá černovláska Julia Volkovová se tajně vyspala s chlapem, a ohrozila tak lesbickou image, ze které kapela stále těží. Osudovým milencem se stal redaktor slovenské televize Markíza Ján Tribula (25).

Slavné Rusky bydlí na turné zásadně spolu a spí v manželské posteli. ,K mužům nic necítíme," vykřikují obě do světa a důsledně naplňují marketinkový tah svých manažerů, který všem slušně vynáší. Společnou postelí nepohrdly ani při návratu do Ruska z koncertního turné po Slovensku. Na palubě prezidentského speciálu se z peřin nehnuly ani na chvíli.

Sex v bazénu

Manažeři zatím netušili, že jejich finanční jistoty ohrozí nový průšvih. Redaktor Ján Tribula pracoval na reportáži o pobytu Tatu na Slovensku. Jejich vztahu si všimlo několik lidí. ,Jiskřilo to mezi nimi," potvrdil domněnky o vztahu Miro Tomaškovič, šéf produkční agentury, která turné organizovala. Redaktor byl v tatranském hotelu Bellevue v létě viděn, jak se s Julií objímá a líbá.

Rusovlasá Juliina partnerka Lena, které předstírání lesbického vztahu stále moc nesedí, musela přihlížet, jak milenci dovádějí v bazénu. Milenec za svou láskou Julií odjel i do Moskvy a nejspíš se setkali také ve Španělsku.

Jsou to jenom lži!

Ján se totiž zúčastnil světových jezdeckých her v Barceloně, když tam Rusky zrovna koncertovaly. Bylo jen otázkou času, kdy to vyjde najevo. Neočekávaný, a hlavně zakázaný Juliin vztah s mužem se provalil až poté, co se Tribula ve slovenském tisku přiznal, že je zamilovaný. Všem došlo do koho a přiměli Tribulu k přiznání. Manažeři skupiny byli bez sebe vzteky a ihned zprávu zpochybňovali. ,Není to pravda. Julia miluje jedině Lenu," řekla slovenské agentuře TASR rozrušená manažerka Beata Ardějevová a nazvala redaktora ,chudákem, který se sice mohl zamilovat, ale určitě neopětovaně".

Zrádné sluchátko

V Moskvě okamžitě nahnali dívky k telefonům, aby zprávu dementovaly. ,V mém srdci je místo jen pro Julii, v jejím jen pro mě. Muže nepotřebujeme!" řekla pak Lena. Julia milence zradila a reagovala souhlasným přitakáváním. Dívky zjevně opět zmoudřely. Prostě si umějí spočítat, jak šlape byznys. ,Lesby? Řečičky!" potvrdil nám zdroj velmi blízký ruským zpěvačkám. I když je velmi pravděpodobné, že po rozpadu Tatu uvidíme dívky i v mužské společnosti, dnes by snad kvůli showbyznysu zapřely i vlastní matku. Vidět je můžete 5. prosince v Praze.